Du kan äta den bara med bröd och sallad, eller servera ris eller pasta till. Det här är väl egentligen en sorts chili con carne, även om jag inte valt att kalla den så eftersom det är lite mer medelhavskryddning än vad chili con carne brukar ha
Servera med en klick gräddfil, hackad paprika, majs, ev. Smaka av med flingsalt, svartpeppar och ev. Häll över i en kastrull och tillsätt resten av ingredienserna förutom majsochbönor
Den var faktiskt helt i klass med två av våra andra enchiladasfavoriter, enchiladas med squash och keso samt enchiladas med tacokryddad keso, jalapeno och paprika (se recept här och här)
Denna matiga cajunkryddade soppa, medbönor, majsoch morötter, passade perfekt att äta som återhämtningsmat efter den tråkiga förkylning som vi nyligen dragits med här hemma
Tillsätt bönorna, pressad citronsaft, basilika och smaka av med örtsalt. Hacka löken och fräs i oljan med pressad vitlök, rör ner paprikapulver och chilipulver
Smaka av med salt och peppar. Det blev väldigt gott och kändes lite bättre att äta än burkmajsen. )Istället för burkmajs så köpte jag majskolvar som vi skar av majskornen på så som på bilden här ovanför
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.