Kanske den godaste gryta jag gjort och då är ändå min Älggryta med svamp och lök sjukt god. Jag försökte nu följaMadeleines recept (nu vill jag ha applåder och visslingar) bortsett från att jag tillsatte mera vätska och förputtrade köttet en stund, vi är ju en "såsig" familjliksom
Skär köttet imindrebitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Tillsättbuljongtärningarna, lök, morötter, (klyftade) vitlöken, pepparkorna & lagerbladen
Späd med rapsolja så att det blirtill en currypasta. Jag tycker att det är godast med ganska mycket honung för att balansera upp det kryddstarka, men pröva er fram
Lägg i tumatpure, paprikapulver, salt, peppar, kummin och strö över vetemjölen. Denna köttgrytan är väldigt enkel att göra och passar så väl medris som pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.