Köttgryta med vitkål och brysselkål
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 tsk timjan
  • 0.5 tsk herbes de provance
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 lagerblad
  • 1 salt och peppar
  • 1 blandad sallad
  • 1 lättdressing
  • 200 gram brysselkål
  • 11 st potatis(ar) , kokta
  • 1 burk(ar) passerade tomater
  • 1 l vatten
  • 350 gram nötkött
  • 1 msk rapsolja
  • 1 gul lök (ar)
  • 1 st köttbuljongtärning (ar)
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 klyfta(or) vitkål , stor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.