När vi går och handlar kött i affären fastnar vi lätt för mer eller mindre samma styckdetaljer varje gång men när man har köpt en köttlåda får man utvecklas i sin matlagning för att ta tillvara på alla delarna
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Som de flesta av våra läsare redan vet förespråkar vi att äta ekologiskt i så stor utsräckning man bara kan
Mitt i det mjuka östgötska jordbrukslandskapet på Vikbolandet ligger Visätters gård. Hit kommer hundratals besökare varje år, för att titta på kalkonerna, de ulliga alpackorna och gulla med gårdens kaniner
Landsbygdshjältar. Tack vare ett flitigt och outtröttligt engagemang från engagerade personer land och rike runt, har attraktionskraften och den lokala gemenskapen på den svenska landsbygden stärkts ännu lite mer under 2017
Jens Thulin på Vismarlövsgården i Klågerup vill minska kunskapsklyftan om hur mat blir till. Nu är han finalist till Hela Sverige Land-stipendium för sitt arbete
För leverans under vecka 7 erbjuds t ex 5 kg finstyckat, benfritt, otroligt fint KRAV-märkt nötkött, som hängmörats i 10 dagar på Jämtlandsgården i en köttlåda för 690 kr. 10 dagar på Jämtlandsgården i en köttlåda för
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.