Köttstuvning. Häll över köttstuvningen i pajskalet och täck med ett pajlock. Köttstuvningen i pajskalet. Jag hade en bit älgbog i frysen som det var dags att göra någonting av, förhoppningsvis blir det mer älgkött så småningom
Igår gjorde jag köttstuvning av viltskav med bakad potatis, det var också jättegott. I helgen har det varit en hel del kunder här och vi har haft fullt upp med att städa, prismärka, sy flaggor m
Jag hade en bit älgbog i frysen som passade att göra en god köttstuvning av. Köttstuvning. Häll över köttstuvningen i pajskalet och täck med ett pajlock, dekorera ev
Köttstuvning. Sätt ugnen på 200 grader. Koka pastan och låt den rinna av i ett durkslag. Fräs färsen smågrynig i lite smör i en stekpanna, se till att den inte blir alltför brynt
Koka upp buljongen. Vispa i polentan och sjud 5 minuter under omrörning. Det ska bli en tjock gröt. Låt eventuellt allt kallna och skeda sedan bitar och stek eller grilla dem före serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.