Täck eventuellt med aluminiumfolie mot slutet för att undvika att stuffingen bränns. Stek färs, svamp, selleri och lök i en rejäl stekpanna på medelhög värme tills allt är ordentligt brynt
Valde att ha den som efterrätt efter en kalkonmiddag igår. Enkelt och gott, med grädde och smälta frysta bär, sötade med lite Agavesirap, men det går bra utan också
Vill man ha en mer autentisk kalkonmiddag så serveras kalkonen även med tranbärssås. Tror ni inte på fan att vi för en gångs skull äntligen var dags för kalkonmiddag
Häromveckan var vi på kalkonmiddag hemma hos några vänner. Vi visste att det skulle bli klassisk kalkon medstuffing och några spännande sallader till huvudrätt
Sagt och gjort, när vi kom hem så fixade vi ordning allt och kycklingen fyllde vi med en stuffing som bestod av vitt bröd, smör, lök och lite örter och kryddor vilket satte en extra god smak och smöret gjorde att kycklingen blev riktigt saftig och mör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.