2 fläskfiléer
à ca 450 g Smör till stekning Salt Svartpeppar 2 dl vitt vin 2 dl vatten 5-6 lagerblad 3 msk färsk timjan eller 1/2 msk torkad Ev flytande citron
Putsa köttet och krydda runt om med salt och peppar. Hacka timjan, vitlök och tomater. Blanda citronskal, saft, timjan, vitlök, tomater, olja och honung
Ställ grytan genast ner den i kallt vatten så att kokningen stannar upp. Annika´s kalla wasabisås. 1 kg svensk fläskfilé, typ 2 stycken. 1 kg svensk fläskfilé, typ 2 stycken Marinad
Garnera gärna uppläggningsfaten med ngr kvistar rosmarin & citronklyftor/skivor. *På en buffé äter räknar man med cirka 60 - 90 g kött per person. 4 dl olivolja blandas med citronskalet. 4 dl olivolja blandas med citronskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.