Blanda riven citron, citronsaft, örter, honung samt olivolja och smaka av med salt och vitpeppar. Skär upp fläskfilén i skivor och blanda med marinaden i skålen
Ställ grytan genast ner den i kallt vatten så att kokningen stannar upp. Annika´s kalla wasabisås. Det är lite kul när älskis föräldrar är här, för min svärfar är ett superbra mått på om något är gott…
Den här gången valde jag att helgrilla fläskfilé från rapsgris och för att sätta smak på köttet gjord jag en torr marinad en så kallad rubb som smaksattes med bland annat kaffe
Garnera gärna uppläggningsfaten med ngr kvistar rosmarin & citronklyftor/skivor. *På en buffé äter räknar man med cirka 60 - 90 g kött per person. 4 dl olivolja blandas med citronskalet. 4 dl olivolja blandas med citronskalet
Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche med soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.