)Kallgurksoppa med pilgrimsmusslor1 kg gurka, skalad och urkärnad3 dl kall höns- eller grönsaksbuljong2 msk vit balsamvinäger2 vitlöksklyftor, pressade 3 msk finhackad persilja3 msk finhackad gräslök3 dl gräddfilsalt och pepparpilgrimsmusslor (2 per pers)olivoljacitronsalt och pepparSkär gurkan i bitar. Låt soppan stå i kylskåpet i minst 1 tim så den är riktigt kall vid serveringen. 3 dl kall
När soppan är kall behåller den även fler näringsämnen och vitaminer. Hejsan svejsan. Fortfarande sjuk och hemma från skolan men har nu nått den punkten då jag är hyperklar i huvudet men trött i lungorna
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Men nu ville jag ändå fixa till en god sås och då googlade jag upp på kall bearnaisesås och vips, den var hur lätt som helst
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.