Garnera gärna uppläggningsfaten med ngr kvistar rosmarin & citronklyftor/skivor. *På en buffé äter räknar man med cirka 60 - 90 g kött per person. 4 dl olivolja blandas med citronskalet. 4 dl olivolja blandas med citronskalet
Till det åt vi, fläskfilé som hade fått marinera både i kall och varm marinad. Nästa steg blev att, filén och den kalla marinaden åkte ner i en gjutjärnsgryta, och fick koka där på svag värme,
Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke (vänta med salt i marinaden om du ska marinera länge över natten)
Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke (vänta med salt i marinaden om du ska marinera länge över natten)
När köttet kallnat skär du lagom tjocka skivor och lägger i en stor burk eller fat, slår på marinaden, på med lock eller plastfolie och in i kylskåpet så det får gotta till sig av alla smakerna till dagen därpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.