Idag bjuder köket på en rosastekt kalventrecote med hemgjort salviasmör och smarrig parmesanpotatis. Låt smöret vara rumstempererat när du rör ihop det så är det lättare att jobba med
De söta jordgubbarna gifter sig utmärkt med den salta fetaosten och pistagenötterna. Prova gärna att göra det goda citron- och salviasmöret - kalv och salvia är en härlig och klassisk kombination
Smaka av med salt och peppar. Koka dem mjuka på svag värme i mjölken tillsammans med rosmarin. Skala och skär jordärtskockor och potatis i bitar och skala vitlöken
Smaka av med salt och peppar. Koka dem mjuka på svag värme i mjölken tillsammans med rosmarin. Skala och skär jordärtskockor och potatis i bitar och skala vitlöken
olivolja att smörja formarna medFeta- och rosmarinsås. Servera med en sallad. Så här gott kött behöver ingen marinad eller glaze, endast salt och peppar behövs
Avsluta med. gräslök och örtsalt. krossad grönpeppar och timjan i en stekpanna, placera den i ugnen i 15 minuter. Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter. 2 minuter, krydda med örtsalt. 15 minuter Ta ut, tillsätt tomat och kapris, placera i ugnen igen i 10 minuter Avsluta med. 2 minuter, krydda med örtsalt
Smaka av med salt, peppar och honung. Ett säkert kort som det är svårt att misslyckas med. Tillbehör denna kväll blev gräddstuvad spenat, jordärtskockspuré, ett citron- och dillsmör och sparrispotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.