Kalvgryta med parmesan gremolata!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kalvgryta med bacon och syltlök med parmesangremolata
  • 4 personer
  • 500-600 gr Grytbilar av kalv (alt. nötgrytbitar)
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 paket bacon
  • 2 msk koncentrerad kalvfond
  • 3 dl rött vin
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 dl vatten (ev. mer)
  • 2 dl grädde
  • 1 burk sylt lök
  • 2 st lagerblad
  • salt och peppar
  • Parmesangremolata
  • 4 personer 0,5 dl olivolja
  • 0,5 dl finriven parmesanost
  • 0,5 dl finhackad persilja
  • Skalet från 1/4 citron Salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.