Det är inte så ofta jag bakar kanelbullar, men till kanelbullens dag är det närmast ett måste. Istället för pärlsocker strör jag över riven kokos över mina kanelbullar, men det går givetvis bra att strö över vad helst man önskar (hackade nötter är toppen det med)
blogg kan ni söka på kanelbulle så hittar ni några olika recept eller se i kategorierna till vänster på bloggen, har en ny deg står till jäsning med annat recept men hinner inte baka ut förrän i eftermiddag men här är ett äldre recept jag hade på bloggen som ni får ha till godo
Nu ska vi ha fyra kalas inom loppet av tre helger, varför det kändes lämpligt att passa på att baka bullar till samtliga kalas vid ett och samma tillfälle
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Häll ner lite av vätskan i jästen och rör om tills det har löst sig, häll sedan ner resten av vätskan, häll ner socker, ägg, salt och kardemumma och blanda om medan du häller i nästan allt mjöl, lite kan vara bra att spara till utbakningen sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.