Detta bröd är supergott och vad som nästan är ännu bättre är att det är snabbt och enkelt. Limpan behöver inte jäsa och det är bara att slänga ihop alla ingredienser samtidigt
Ett krämigt och gott grundrecept på saffranschia som du kan variera med olika topping redan nu och under hela december till både frukost, mellis och dessert
I varianten ovan har jag smaksatt med valnötssmör samt kakao, vilket blev riktigt gott, fast jag måste ändå säga att min favorit ändå är med jordnötssmör, så har du en burk öppnad av det kan det vara värt att ersätta valnötssmöret med det istället
Tiden går. Idag hurrar jag för yngsta barnbarnet Astrid som fyller 2 år. På bilden firar hon sin 1-årsdag och nu är hon både större, busigare och kan en hel massa saker
2 msk mandel eller valnötssmör / 2 tbsp almond or walnut butter. instagram 100kitchenstories. Ni som följer mig på instagram vet att något stort är på gång för min del
Du kanske vet hur det är med plommonträd. På våren blommar de fint med vita eller rosa blommor. Under sommaren växer plommonen i stora klasar och grenarna böjs nedåt
Blanda valfritt nötsmör (jag hade valnötssmör) med honung, kakao, en skvätt mjölk och pepparkakskrydda (har tyvärr inga exakta mått ännu, men ska mäta noggrannare nästa gång)
Granola – ugsrostad knaprig müsli. Granola – en härlig blandning av gryn, frön, kärnor och nötter sötad med honung & muscovadosocker samt lätt kanelkryddad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.