Med råsocker blir denna kaka lite klibbigt knäckseg i botten, och med vanligt socker blir den lite lättare och luftigare - och kanske enklare att hantera
Jag gillar egentligen inte ostkaka men den här blev så god att tom jag tog två portioner. Servera den ljummen med en god sylt, lättvispad grädde och lite färska bär
Hittade denna på nätet för ett par år sedan och sedan dess har vi gjort den många gånger - ser fram emot att få äta den idag eftersom mannen i mitt liv lovat fixa den efter sin löpning
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Den här var inte att leka med. för er som följt mig ett tag vet att jag gärna prövar nya recept på kladdkakor eftersom jag inte tror på den perfekta kladdkakan
Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid. Du kommer älska den. Gör den som appetizer till många, som helgmys eller varför inte till kräftskivan istället för västerbottenpajen
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Hemligheten bakom denna knäckiga smak är en ganska avsevärd mängd socker
Vänd dem ordentligt i mjölet och bryn dem runt om i oljan och smöret i het gryta (gärna järngryta). Skär paprikorna i grova bitar (var noga med att avlägsna frön och alla vita hinnor) och tillsätt halva mängden i grytan genast
Ikväll skulle jag ju hitta på ngt kul med makrill i tomatsås som jag skrev förut och det blev mycket riktigt med tunnbröd, keso och ägg men jag hittade lite räkor också och då blev det ju lite lyxigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.