Lekte med revbensspjäll som jag fick från Bulltofta kött och kunde inte vara utan en sallad till maten så varför inte leka fram en sallad medan revbenen var i ugnen.
Blev sugen på en lätt och god sallad som passade med vitlöks/paprika kesellan jag lekte ihop igår. Jag kan lova er att den är otroligt saftig och god att den inte känns som en annars tråkig sallad
Ibland får man besök av en kolhydratskygg människa. Ibland har man lovat att bjuda på kantareller. Ibland kommer man ihåg hur ofattbart gott kantareller är om man kombinerar det med rosépeppar
Igår kväll åt vi varm bulgur med kantareller och granatäpple och nötklädda kycklingfiléer. Bulgurreceptet var hämtat från senaste ELLE Mat & Vin (favorittidningen
Årets nyårsmeny. Klassisk hummersoppa. Kalvfilé serverad med puré på potatis och jordärtskocka, savoykål fräst med rökt fläsk och kantareller samt rödvinssky med steklök
Skiva löken, fräs den glansig i smör på medelvärme, ta upp. Bryn nu biffarna, salta och peppra. Slå på colan, rör i fond och såsredning, sjud under lock cirka 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.