Servera kebabenmed ris eller bröd och den kryddiga såsen. röd eller grön chili. Sänk värmen och låt såsen fortsätta småputtra medan du steker shish kebaben
den kall eller ljummen till olika couscousrätter, falafel & kebab. Det är trevligt att sitta runt bordet och skicka runt små skålar med frestande innehåll som förgyller maten
Dock blir den inte stark i smaken eftersom allt blandas ut i matlagningsgrädde och bildar en sås som kyckling, champinjoner och paprika får gräddas i tillsammans med massa färsk oregano
Det lilla djuret hade något för smäckra ben så det var inga större mängder kött men det som skars bort blev kalasgott - genom att strimlas och sedan brynas i olja och smaksättas medkebabkrydda
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.