Fräs alla ingredienser i olja påmedelvärme. Till fisken åt vi grönsaker och rotfrukter som vi köpte på två gårdsbutiker vi också gärna stannar till på när vi är ute på tur
Pressa mycket citron över och njut tillsammans med lite bröd. Blötläggning, kokning samt ugnsbakning tar sin tid men det är verkligen värt den tiden när dessa bönor står på middagsbordet
Idag bjuder jag på ett enkelt och gott recept medfärsbiffar som är sprängfyllda med fetaost. Blanda färs, ägg, torkad dragon, salt och svartpeppar efter smak
Jag blir istället inspirerad och kommer på nya saker jag kan göra med resterna. Så jag knäckte ett varsitt ägg ovanpå och ugnsbakade sedan gratängen tills osten smält och äggen stannat och fått den rinniga gulan
Skölj sedan snabbt av den i kallt vatten och torka av med hushållspapper. Lägg i spenatblandningen, salta, peppra och droppa citronsaft på fiskens båda sidor och lägg den sedan i formen
Tina fisken och lägg på en ugnsplåt. Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik medugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.