Tina Anamma Formbar Färs och blanda med övriga ingredienser. Använd händerna, det blir enklast. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Forma färsen till bollar och stek i olivolja eller grilla. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Grekisk potatissallad
Dela potatisen i mindre bitar och blanda ihop med rödlök, oliver, persilja och oregano i en skål. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Vispa ihop olivolja, rödvinsvinäger, salt och peppar. Vänd ner i potatissalladen. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Servera de grekiska bollarna tillsammans med potatissalladen. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.
Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rostade rotfrukter. Skala rotfrukterna och skär dem i mindre bitar. Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
Grekiska biffar. Grekiska biffar. Grekiska biffar. 0,5 – 1 st grovriven, avrunnen gurka. I kväll blev det grekiskt här hemma till kvällsmat, signerat Kryddburken
Ner i väskan åker ”rawfood”bollar, frukt, vildriskakor, keso & mellanmålsmuffins med äpple. ”Rawfood”bollarna blev de godaste jag någonsin gjort så därför kommer här recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.