Keftedes – grekiska bollar
www.anamma.eu
www.anamma.eu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Anammas Formbar Färs av soja eller av ärta
  • 11 rödlök, finhackad
  • 12 vitlöksklyftor, finhackade
  • 10.5 dl finhackad persilja
  • 12 tsk torkad mynta
  • 11 tsk torkad oregano
  • 12 msk olivolja
  • 1 Salt
  • 1 Svartpeppar
  • 1800 g fast potatis, kokt
  • 10.5 dl finhackade kalamataoliver
  • 12 msk finhackad persilja
  • 10.5 dl olivolja
  • 12 msk rödvinsvinäger
  • 10.5 tsk saltRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Keftedes
  • Tina Anamma Formbar Färs och blanda med övriga ingredienser. Använd händerna, det blir enklast. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Forma färsen till bollar och stek i olivolja eller grilla. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Grekisk potatissallad
  • Dela potatisen i mindre bitar och blanda ihop med rödlök, oliver, persilja och oregano i en skål. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Vispa ihop olivolja, rödvinsvinäger, salt och peppar. Vänd ner i potatissalladen. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Servera de grekiska bollarna tillsammans med potatissalladen. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.