Snodde och testade receptet, supergod kexchokladpaj. Kexchokladpaj3 st kexchoklad à 100 g4 msk smält smör150 g mjölkchoklad4 msk grädde3 äggulor1 tsk vaniljsockerKrossa kexchokladen i matberedare
3 st kexchoklad (55 g)6 msk smält margarin150 g blockchoklad4 msk vispgrädde3 äggulor1 tsk vaniljsockerKrossa kexchokladen i matberedareBlanda ner det smälta margarinet och rör omHäll smeten i en smord pajformGrädda i 175° i 6 minLåt den kallnaSmält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad)Rör ner vaniljsockret och äggulornaLåt svalna en stundBred över pajskaletLåt stå kallt i kylen i minst 4 timmar, helst över natten
Kexchokladpaj Jag valde att göra en variant och använda en springform med diametern 23 cm. Nu har det blivit dags för Kexchoklad® att få en ny design, nya storlekar, påsar och smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.