D. u. b. e. h. ö. v. r. P. a. j. s. k. l. 2. 0. g. m. o. d. n. t. 5. 9. 1. i. c. /. p. F. y. ä. 3. K. å. H. S. 8. M. T. f. L. B. 4. R. ,. 6. V. 7. d l. s t
3 st kexchoklad (55 g)6 msk smält margarin150 g blockchoklad4 msk vispgrädde3 äggulor1 tsk vaniljsockerKrossa kexchokladen i matberedareBlanda ner det smälta margarinet och rör omHäll smeten i en smord pajformGrädda i 175° i 6 minLåt den kallnaSmält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad)Rör ner vaniljsockret och äggulornaLåt svalna en stundBred över pajskaletLåt stå kallt i kylen i minst 4 timmar, helst över natten
Kexchokladpaj Jag valde att göra en variant och använda en springform med diametern 23 cm. Nu har det blivit dags för Kexchoklad® att få en ny design, nya storlekar, påsar och smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.