När jag bodde i Bangkok var det här min frukost nästan varje dag. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Detta käcka recept tog jag ur ett nummer av Vi föräldrar. Jättelätt och väldigt gott. Skulle lika gärna kunna ha uteslutit äggen faktiskt därför lade jag det som veganrecept
Recept. Lin. tors, 2013-09-05 11. 43. 40min. (0). Koka jasminriset enligt anvisningar på paketet. Häll olja i stekpannan / wokpannan och sätt på medelhög till hög värme
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.