Jag har hittat flera olika recept på vårrullar på sistone. Alla recept är olika och det verkar finnas ungefär lika många varianter på vårrullar som det finns kockar
Om man idag är sugen på något som absolut inte är klassisk midsommarmat så kan jag tipsa om de här goda koreanska vårrullarna som jag gjorde häromdagen
Fritera vårrullarna i olja tills de är gyllenbruna. (Jag gillar när vårrullarna är extra krispiga, så jag gör alltid med dubbla degplattor, därav 2 paket med degplattor. Vill du ha en lyxigare variant av vårrullarna byter du ut färsen mot 1 paket med råa jätteräkor alt. 2 förpackningar små degplattor för vårrullar ( 50 st i varje paket). 5 kinesiska torkade svampar
Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Om du vill frysa vårrullarna är det lämpligt att det görs innan de doppats i olja och friterats/stekts/gratinerats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.