Rostade hasselnötter (grovt hackade). Kladdkakamed fyllig chokladsmak, vaniljglass, den salta karamellsåsen och så knapriga rostade hasselnötter på toppen
Mycket goa grejer finns det där om man som jag älskar kladdkaka. Börja med att småputtra konservburken med kondenserad mjölk i en kastrull fylld med vatten
Smöra och mjöla en form (24cm i diameter) med avtagbar kant. Värm upp ugnen till 200 grader. Smält smöret i en kastrull, bryt ner mjölkchokladen i det smälta smöret och låt chokladen smälta
Rostade hasselnötter, grovt hackade. Vad säger ni om kladdig kladdkakamed fyllig chokladsmak, vaniljglass, salt karamellsås och knapriga rostade hasselnötter
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.