Häll upp smeten i plastburk med lock och strö över hasselnötter. Den här glassen var himmelskt god och det var helt fantastiskt att äta den med pannkaka
Kladdkaka. Denna kaka är verkligen himmelskt god, riktigt härligt kladdig alltigenom, med krämig chokladglasyr och pistagenötterna som både ger sälta och ett härligt krisp
Receptet hittade jag i tidningen Lantliv Mat & Vin, för övrigt en mycket bra mattidning tycker jag. Jag bjöd på kycklingwok och till efterrätt blev det en glutenfri kladdkaka
Kladdkakamed vaniljkula, salt karamellsås & rostade hasselnötter. Kladdkakamed fyllig chokladsmak, vaniljglass, den salta karamellsåsen och så knapriga rostade hasselnötter på toppen
Smöra en form med löstagbar kant och bröa den med kokos. Vispa samman ägg och socker med handvisp. Servera med mjukrörd vaniljglass eller vispad grädde och gärna färska bär
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Kladdkakamed glasskula, salt karamellsås & rostade hasselnötter. Vad säger ni om kladdig kladdkakamed fyllig chokladsmak, vaniljglass, salt karamellsås och knapriga rostade hasselnötter
Dekorera kakan med resterande, rostade hasselnötter och kokos. Klä formen med bakplåtspapper. Lägg alla ingredienser, förutom de rostade hasselnötterna, i en matberedare och mixa till en slät massa
Det här receptet har en gudomligt god kladdig fyllning av kakao och nutella, toppatmed en söt fudge frosting som är så god att vi på myTaste inte kan få nog av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.