Den här var inte att leka med. Smält chokladen och rör till sist ner den. för er som följt mig ett tag vet att jag gärna prövar nya recept på kladdkakor eftersom jag inte tror på den perfekta kladdkakan
Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Smaka av med salt och peppar om det behövs före servering
Som mitt sista recept för året ger jag er en lätt, god och snygg efterrätt som passar alldeles utmärkt till något bubblande när klockorna ringer från Skansen och Borås himmel fylls med sprakande raketer
hushållen började installera elektriska ugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanska hushållen
Jag stekte skivor av ytterfilé, pressade ner en vitlöksklyfta, ringlade över balsamico, en skvätt grädde, salt & peppar och lät puttra ihop på svagvärme tills såsen tjocknat och precis på slutet hällde jag över en liten burk med små, hela champinjoner… Ojoj, så vansinnigt gott
hushållen började installera elektriska ugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanska hushållen
Vänta en minut, tillsätt sedan honungen och rör med en slickepott till en jämn kräm. Imorgon på kladdkakans dag firar jag med en av favoriterna – en kaka toppad med en kryddstark mjölkchokladsganache och pepparkakor doppade i vit choklad
Tillsammansmed ägg, paprika, nötter och sallad, serveras den som en LCHF/Paleo-frukost på Ecocaféet, men den var minst lika god och mättande som middag till en kopp te på tåget
Blanda ihop med ägg och socker. Så det var mitt God Jul tillmina arbetskamrater. Häll i lite av saften i taget tills du får den smak och konsistens du vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.