Kladdkakecupcakes fick det bli med det goda nötcremesfluffet som svärmor bjöd oss på förra veckan. Blanda samman de torra ingredienserna och rör sedan ihop dem med det avsvalnade margarinet och socker- och äggblandningen
Det är nog många av er som har gjort vanliga kladdkakemuffins, och det här är nästan detsamma, bara att de är fyllda med nutella och sedan toppade med en himmelskt god bananfrosting
hassel-, pekan-, para- och macadamianötter) 2 msk lönnsirap 1/2 tsk flingsalt Till servering plockad timjan kex eller bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Servera pannkakorna nygräddade med jordnötsfluff, kokosbacon och flytande honung eller lönnsirap. Mosa bananerna med en gaffel och blanda med ägg, citronjuice och smör
Nötmjölerna karamelliseras lätt medlönnsirapen under bakningen så degsmulet får en knäckig smak. Det blev vackert med så små äpplen i en paj eftersom att jag kunde skära och baka dem i halvor
Valet föll på amerikanska pannkakor som skulle ätas medlönnsirap, bacon och stekta ägg. Jag bläddrade i kokboken "Tofvehult - följ med på vår smakresa" av Lena och Peter Göransson i eftermiddags
Godast och äta ljumma medlönnsirap. Passar verkligen superbra med dessa pannkakor. I dag lyxade jag till det och åt amerikanska pannkakor och för första gången åt jag lönnsirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.