Kladdkakstårta med citron- och cheesecakekräm
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • färdiga kladdkakor
  • 1 naturell färskost
  • 1 vispgrädde
  • 1 vaniljpulver
  • 1 lemon curd eller någon annan fast marmelad/sylt
  • 1 persikor i lag
  • 1 chokladpinnar (kakor)
  • 1 påskgodis eller frysta/färska bär och frukter
  • 1 vackert sidenband, ca 1 meterVispa färskost, grädde och vaniljpulver hårt.Häll av persikorna och torka av dem.Lägg ihop kladdkakorna på varandra med lemon curd, färskostkräm och persikor som mellanlager.Stryk upp (täck) tårtan med resterande kräm och ställ chokladpinnar runt om. Tryck fast dem i krämen och bind ett vackert band runt om.Garnera tårtan med påskgodis eller/och bär.TipsHär hittar du ett grundrecept på kladdkaka.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.