Skär tonfisken i tunna skivor och servera denna tillsammans med salladen och sesamdressing. Kanske att man kan woka allt tillsammans och få till det, men jag vill ha spänstiga grönsaker därav kör jag var ingrediens för sig
Jag gjorde min paj i en pappersform eftersom vi tyckte att det skulle vara skönt att kunna slänga tallrikar, glas och formar i en svart sopsäck efter middagen var färdig och den här pajformen är ganska stor och djup så den fylldes inte helt men om man äter pajen som ett tillbehörtill kräftor så räcker den till 4-5 personer. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och låt den sedan vila i kyl i 30 minuter så att den blir lättare att kavla
Lägg tonfiskskivorna i paneringen och tryck till så att blandningen fastnar ordentligt. Blanda ihop alla ingredienserna till majonnäsen och ställ kallt tills servering
Till det gjorde jag en dressing på soja, sesamolja, lime och fisksås, gott, fräsch, lätt och starkt. Tonfisk panerad i krossad svartpeppar, koriander och lite sesamfrö serverad med pak choi, shiitake, vårlök och mycket chili och lite rostad vitlök
Fisk600 g tonfiskfilé i portionsbitar salt (efter smak) peppar (efter smak). Fisk600 g tonfiskfilé i portionsbitar salt (efter smak) peppar (efter smak)
Tanken är ju också att jag ska presentera mina resultat på ett Handelskammaren event om inte alldelels för lång tid men helt ärligt så undrar jag hur jag ska kunna få ihop något till det
Tre ultimata tillbehörtill din halstradetonfisk. Den blåfenade tonfisken är till skillnad från den gulfenade, akut utrotningshotad och restauranger världen över har tagit bort den från menyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.