Oftast är det bildenpårätten som jag dras till. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
lättlagat och detta var en väldigt uppiggande och fräsch förrätt som kändes spännande att få smaka. Ceviche är ursprungligenen fiskrätt från Peru som görs på färsk fisk som kan varieras (efter utbud eller tycke och smak) och som marineras i en citrussyrlig lag och kryddas med koriander
Sitt sedan länge, ät frukt, samtala och njut. Idag när det är Internationella kvinnodagen tänkte jag bjuda er påen god, mycket fräsch och lite lyxigare fruktsallad
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Har nog nämnt min kärlek till soppa typ hundra gånger innan, men jag fortsätter lite till
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.