Klassiskabrunabönor är min absoluta favoriträtt alla kategorier. Smaksätt medsirap och ättika. Brukar alltid ta med några paket torra brunabönor till Singapore i packningen
8 1 paket torkade brunabönor (à 500 g) 1 1/2 l vatten 2 tsk salt 3 1/2 msk ljus sirap 2 1/2 msk ättiksprit (12%) ev 1 1/2 msk potatismjöl ca 1 1/2 kg rimmat fläsk i skivor Lägg till i inköpslistan
Smaka av medsirap och ättikssprit. Däremot är det inte fel medbrunabönor serverat någon gång till middag ibland, och då tillsammans med stekt sidfläsk så klart
Smaka av medsirap, ättika och salt. Har aldrig gillat brunabönor, och gör det inte nu heller. Flottet från pannan kan du hälla i bönorna, nyttigt och gott
Det detaljerade receptet följer mitt kok medbönor som var perfekta. De är odlade på Öland (med EU-stöd) och ersätts med det bästa alternativet om tillgången inte räcker
Smaka av medsirap och ättika. BRUNABÖNORMED KONFITERAT FLÄSK, KALKONFALU OCH KNAPERSTEKT SVÅL. (tillsätt mer eller mindre av sirap och ättika efter smak)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.