Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut. Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Tillsätt karamellfärg och vispa till jämnrosa marängsmet. Stäng av ugnen och låt marängen kallna. Blanda jordgubbar, strösocker och vaniljsocker i en liten kastrull eller värmetålig skål
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Fredrik Paulúns senaste kokbok som jag införskaffade mig nyligen, Paulúns fastfood, är verkligen en fantastisk inspirationskälla och guldgruva för alla oss som vill att maten ska gå snabbt och vara enkel att laga men samtidigt ändå vara nyttig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.