Strimla fläsket och stek knaprigt. Servera raggmunkarna med sallad, lingon och fläskstimlor. Nu börjar jag bli lite tjatig med alla svamprecept men det kan inte hjälpas
Servera med ris. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 13 500 g strimlade fläskkött. Så här gör du Häll olja i stekpanna eller wokpanna och röd curry pasta
Strimla fläsket i bitar och stek på hög värme så de blir knapriga. 150 g rökt fläsk. 150 g rökt fläsk. Fick tag i en bit superfin torskrygg och tänkte att jag skulle prova en kombo som jag ätit på restaurang men aldrig hemma
Skär fläsket i smala strimlor i knaperstek i stekpannan. Bryn i smör och krydda med salt och peppar. Precis på slutet lägger du i det knaperstekta fläsket och äpplena
Det färskta fläsket, stekte jag nästan klart på spisen, det fick gå helt klart i ugnen. Om man ha slät sås, så mixa såsen med en mixerstav, eller sila av den
Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé. Väl hemma så började jag tänka att det är lättare att svänga ihop en paj med det jag har hemma än att ta bilen till Ica och halta in i affären
Men vädergudarna tog igen det med råge i natt och i dag. Leif ville ha lite styrka i maten så han köpte en habanero som vi använde dels att gnida in köttet med och dels hackade vi ner den till marinaden
När potatis och morötter är lagom lyfter jag ur nästan all sky och reducerar den i en kastrull till hälften, reder med lite mjöl och får en läckert fyllig och smakrik sås till fläskgrytan
Blanda alla ingredienser och häll över kokande vatten. Låt svälla 15 minuter. Häll upp på ett bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper över och tryck/ kavla ut tunt och jämt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.