Vispa äggulor, dijonsenap och vitvinsvinäger med harsyreoljan och smaka avmed salt och vitpeppar. Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär ochsvartavinbär i både smak och doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
4 4 ägg Vinägrett 1 silverlök 1 kruka dill 1 burk handskalade räkor i lake (à 460 g) 150 g smör 2 tsk vitvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt svartpeppar Röding och sallad 2 hjärtsalladshuvuden ca 600 g fjällrödingfilé 1 msk olja Till servering kokt färskpotatis Lägg till i inköpslistan
Lägg sedan bröstbitarna på den sidan av grillen som inte har någon glöd, pensla skinnet med skogshonung och sätt en stektermometer i mitten av den tjockaste delen på brösten
Om man inte tål mjölk kan man i stället för pepparrotsosten ta Sour Supreme - av soja - och smaksätta med färsk, riven pepparrot och lite salt, samt använda någon alternativ grädde
) sedan ett till lager medsavoykåloch till slut häller vi över vitsåsen. Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
Smaka avmed flingsalt. Finhacka vitlöken ochlägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller. Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.