Häll sakta i den varma sockerlagen i äggvitan under ständig vispning. Läs alla Kockenstips. FredrikGustafsson, Sweet Taste och kökschef Restaurang Vatten Tjörn
Blanda alla ingredienser och skrapa i fröna från vaniljstången. Glöm inte bort att höra av er om ni har någon middag, företagsaktivitet, föreläsning, gästspel, inspirationsdag etc som ni önskar att ha min hjälp med
Alla tidigare KockensTips. Alla tidigare tipsfrån Tomas Lindh 600 g rabarber. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Sautera den finhackade löken och vitlöken i en tungbottnad kastrull med olja. Jan Löövs tidigare tips. 3 klyftor färsk vitlök. Alla tidigare KockensTips 1 hel kyckling
Smaka upp med salt, hel vitpeppar och lagerblad. Serveringstips. God fortsättning på det nya året. Nu har man hunnit med att ladda upp batterierna inför ett nytt år av utmaningar och möjligheter, det ser jag fram emot
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Jan Löövs tidigare tips. 150 ml vitvinsvinäger. 36 gram krossad vitlök. 15,5 gram Achiote pasta från Anattofrön (finns i sydamerikanska butiker typ Hötorgshallen eller Hagsätra Livs i Hagsätra C). Alla tidigare Kockenstips 1 kg malet
Kockenstips av Sebastian Gibrand. Smält sedan lite smör att steka med i en gjutjärnspanna, häll på smeten och rör smeten från kanten på stekpannan in mot mitten till dess att äggakakan har stannat
Putsa benen helt fria från kött och fett. 2 vitlöksklyftor, rivna. 1 msk vitlökspulver. Alla tidigare Kockenstips 2 vitlöksklyftor. 1 msk vitlökspulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.