JanLöövs tidigare tips. JanLööv, Chef de cuisine Omni Hotel Dallas USA. Forma till “biffar” på ca 100 g och vänd dem i resten av pankon. Alla tidigare KockensTips 1/2 kg krabbkött
När man hör och tänker på USA och speciellt då Texas, är bland det första som poppar upp i huvudet givetvis JR Ewing (jag har faktiskt träffat Larry Hagman dagarna innan han tyvärr gick bort), Bobby, Pamela, Sue Ellen
Detta var en rätt som jag gjorde och serverade i restaurangen som smakprov en sk. Den smakar ju alldeles underbart och passar in just på vår restaurang alldeles utmärkt
Koka upp mjölken och persiljan. Läs alla Kockenstips. Kanonroligt att försöka stå på egna ben lite. Håller som vanligt ständigt på att söka efter nya idéer som jag förverkligar i mina kreationer
Serveringstips. God fortsättning på det nya året. Här kommer ett enkelt, snyggt och väldigt gott recept på vildsvinsentrecote som passar utmärkt till middagsbjudningen
Alla tidigare KockensTips. Sätt ugnen på 225°. Alla tidigare tipsfrån Tomas Lindh 600 g rabarber. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Jag har mycket nya idéer som jag jobbar på, de kommer bli svinbra. Jag tänkte bjuda er på min version av cheesecake som jag och min goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihop och körde som lunchdessert på Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
Skiva sedan blomkålen på mandolin i önskad storlek och lägg ner i den heta oljan. Mixa sedan blomkålen till en slät puré, tillsätt eventuellt lite av grädden för att få rätt konsistens
På bilden. Läs fler Kockenstips ca 3 dagar kyld. Den här moussen går otroligt fort att göra och man får in massa luft med kolsyrepatroner som ger en bubblig konsistens
Lägg upp den som du behagar och njut av en trevlig förrätt. Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.