Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Koka upp lättsaltat vatten med lite citronsaft, sockret och en klick smör eller olja. Låt sparrisen sjuda (inte koka) i 10 -15 minuter för vit sparris och 510 minuter för grön sparris, beroende på vilket tuggmotstånd som önskas
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Att koka skinka är inte svårt alls och kräver bara ett fåtal ingredienser. Koka skinka i gryta. Låt vattnet koka upp, skumma av och låt sedan skinkan sjuda under lock tills termometern visa på 70 grader
Gör små kringlor av degen och släpp ner i en kastrull med kokande vatten. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och värm till 37 grader (fingervarmt)
Koka upp och låt sjuda några minuter. Fläskkotletter i krämig tomatsås. Stek kotletterna i olivolja på båda sidor i en stor stek panna (stek dem i omgångar), salta och peppra
Eftersom jag aldrig kokat musslor tidigare var Linda och henne familj med och fixade middagen. Lite pill var det allt men sen doftade det ljuvligt när vi gjorde ”röran” de skulle koka i, vitlök, persilja osv
Maja följer jag på Instagram (Majas LCHF) och hon har massor med trevliga recept. Majas ostplättar. Äntligen fick jag tummen ur att göra dessa plättar/bröd som så många redan testat
Börja med att koka upp lagen. Koka under lock i c. Koka vatten, salt, socker och porter i 10 minuter. Koka 6-8 kräftor åt gången i den häftigt kokande kräftlagen
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.