Salta och vänd den först i mjöl, sedan i ägg och sist i kokos. 2 Häll upp mjöl på en tallrik och kokosflingor på en annan. 3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Till servering 1 Servera med ris, sweetchilisås, limeklyftoroch sallad. 2 dl sweetchilisås. 1 lime i klyftor
Blanda allting i en skål och tillsätt limesaft, chiliflakes samt salt och peppar efter smak. Servera de kokospaneradespättafiléernamed mangosalsa och blomkålsris
Ikväll blev det en hemlagad mustigare variant på en sweetchilisåsmed en ugnsgrillad kycklingfilé, servera gärna med lite svalkande yoghurt och jasminris
Dessto mer grönsaker du tar, dessto mindre kommer limenochchilin att smaka, men fyller du en tallrik med grönsaker och rotselleri så kommer styrkan att hamna någonstans på medium/stark på hetskalan
4 3 dl ris t ex basmati 1 klyfta vitkål (1 klyfta motsvarar ca 350 g) 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 röd paprika 2 tsk sambal oelek 3 msk olja salt 2 ägg 2 burkar tonfisk i olja (à 185 g) 2 dl sweetchilisås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Thai sweetchilisås 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.