Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och forma till toppar. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min tills kokostopparna börjar bli gyllenbruna. 1 dl avrunnen krossad ananas
Kom Mackan hem till mig - och berättade att han hade bakat kokostoppar dagen innan, det började omedelbart vattnas i min mun och jag föreslog att vi skulle baka med en gång
Karibisk ananasmed coco-glass. Enkel, men krävs lite förberedelse med en vända i frysen med glassen. För mig blev det ingen sån där fin kamm uppe på av ananasbladen, de var ju så vissna, så vissna
Man köper hem riktigt mogen fin ananas som man skalar tar ut stammen i mitten . och skär ned i små bitar sedan stoppar du den i frysen jag brukar göra på några ananas åt gången så har jag på lur när vi blir sugna på smoothie
Låt kokostopparna svalna och förbered under tiden chokladglasyren. Doppa kokostopparna i chokladen. Receptet räcker till ca 10 kokostoppar. Klicka ut smeten till ca 10 lika stora kokostoppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter eller tills kokostopparna fått fin färg
Inlägget Marinerad ananasmed vaniljglass dök först upp på Hannas Bageri. Idag har jag en härlig fredagskänsla i kroppen trots att jag vaknade upp med halsont
Kokostoppar är så himla gott och här är en variant med lime och för att göra de extra lyxiga så doppade jag dom i choklad, ja till jul får de allt bli lite saffran i dom
1 dl ananas. 1 dl ananas. Ananas och mangoglass. 12 Juni 2016 /. 22. 06 /. Recept. /. Permalink /. 0. I dag gjorde jag smarriga isglassar som i vart fall jag och maken tyckte var goda
Kokostopparmed apelsinchoklad a´la LCHF. rätt så stora kokostoppar. 50 g mörk choklad med apelsinsmak (Minst 70%). Gör du dem mindre ska det räcka med 10 min
Grädda kokostopparna i 175 grader ca 10-12 min. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Rör försiktigt ihop ägg och socker, häll ner det smälta smöret och kokosflingorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.