Pensla med ägg och grädda mitt i ugnen i 6-8 minuter i 250C tills de får lite färg. Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag
Förra året bakade jag dessa semlor men i år nöjde jag mig med gamla hederliga semlor. Semlor är egentligen en genialisk idé när jag tänker efter, gröpa ur inkråmet och fylla med en saftig smakrik fyllning, då finns det ju ett sätt att använda gamla torra bullar eller bullar som råkade gräddas för länge utan att de känns torra
Tilsätt kokosflingor, limeskal, lite limesaft och smör och rör ihop till en smet. 2st medelstora ägg. rivet skal och saft av 1/2 st lime. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar och forma till 15 stora eller 30 små toppar på en plåt med bakplåtspapper. 2st medelstora ägg. rivet skal och saft av 1/2 st lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.