Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Dillkött i dillsås är klart att servera med kokt eller pressad potatis samt ev. om du kokar med ben och sedan skära köttet i mindre bitar och blanda i såsen vid servering
tills rabarbern är helt sönderkokt. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Jag ska också fokusera mig på att fortsätta äta rätt och röra på mig. Nu ska jag dela med mig ett gott recept på rostbröd som kan ätas av dem som är allergiska mot nötter
Det härär klassisk svensk husmanskost när den är som bäst. Lammbringa, skuren i grytbitar. Gör så här. Värm lika delar ättika och socker så att sockret löser sig
Smått ärgott. Bilduppladdningen gick bra och mina foton är på plats i datorns bildbibliotek igen. Dels för att det är vackert, dels för att jag gillar idén med små kakor
Kokt potatis och vitvinssås smakade också bra till. Rödspätta är bara så gott. Trots att det inte är så långt dit har jag bara varit där en gång tidigare och det var länge sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.