Som vanligt när det gäller cookies så är det viktigt att hålla koll på tiden – det är ofta svårt att se om kakor av det här slaget är färdiga bara genom att titta på dom, dom blir lätt för gräddade och därmed alldeles för hårda
Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper. Sega chokladcookies är mitt bidrag till. Vispa äggvitorna och florsockret med elvisp i ca 3 minuter, sikta därefter ner kakao och marsansåspulver
Njut med ett glas kall mjölk eller saffranschai. färdig pepparkaksdeg. 1chokladdragerad kola1. Sätt ugnen på 200 grader vanlig värme eller 175 grader varmluft
Toppa varje kaka med en nypa flingsalt. ¼ tsk flingsalt + mer att strö över. Jag är fortfarande selektiv med när Vera får kakor men det känns otroligt bra att jag har hittat ett nyttigt och gott alternativ till traditionella bakverk
Idag har vi roat oss med att baka de här kakorna. 1,5 dl osaltade Cashewnötter1,5 msk vatten2,25 dl strösocker1 tsk flingsaltGör så härBörja med de kanderade nötterna
Krämiga och lite marängiga kakor blev det, med mycket chokladsmak. Hade ingen choklad hemma, så jag improviserade med M&Ms som jag hittade i skafferiet och lika bra gick det
Chokladkakor med en helt magisk kokosfyllning (om man gillar kokos alltså). Börja med att blanda kokos och kondenserad mjölk i en bunke och ställ i kylskåpet medans du gör degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.