Kolja med ägg och persiljesås á la Per Morberg
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port)
  • 70 g kolja
  • 1 liten gul lök
  • 3 cm purjolök
  • 1/4 morot 2 vitpepparkorn 1/4 lagerblad
  • vitpeppar
  • peppar
  • 1 ägg
  • 2 msk persilja
  • msk
  • 1 tsk skirat smör
  • tsk
  • 1 tsk vetemjöl
  • vetemjöl
  • mjöl
  • 1 dl mjölk
  • dl
  • 1/2 dl grädde
  • grädde
  • 1/4 krm muskotnör
  • krm
  • 1/4 krm vitpeppar
  • 5 st kastruller
  • 4 port)
  • 600 g koljafilé
  • 1/2 msk salt per L vatten
  • salt
  • 1 gul lök
  • 1 bit purjolök
  • 1/2 morot 10 vitpepparkorn
  • 3 kryddpepparkorn
  • 2 lagerblad persilja till garnering
  • 2 ägg
  • 1 dl persilja
  • 2 msk smör
  • 2 msk mjöl
  • 3 dl mjölk
  • 1 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.