Boeuf Bourguignon à la Per Morberg
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g sidfläsk
  • 200 g smålökar, fina
  • 400 g champinjon, i stora tärningar
  • 4 msk olja
  • 2 kg högrev
  • 5 klyftor vitlök
  • 80 g mjöl
  • 1,5 l rött vin, fruktigt, helst Bourgogne
  • salt
  • peppar, nymalen
  • 50 g fläsksvål
  • 1 sockerbit
  • 1 kruka persilja
  • 1 lagerblad
  • 1 kvist timjan
  • 150 g sidfläsk 200 g smålökar, fina 400 g champinjon, i stora tärningar 4 msk olja 2 kg högrev 5 klyftor vitlök 80 g mjöl 1,5 l rött vin, fruktigt, helst Bourgogne salt peppar, nymalen 50 g fläsksvål 1 sockerbit 1 kruka persilja 1 lagerblad 1 kvist timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.