150 g
sidfläsk 200 g smålökar, fina 400 g champinjon, i stora tärningar 4 msk olja 2 kg högrev 5 klyftor vitlök 80 g mjöl 1,5 l rött vin, fruktigt, helst Bourgogne salt peppar, nymalen 50 g fläsksvål 1 sockerbit 1 kruka persilja 1 lagerblad 1 kvist timjan
Lägg i tomatpuré, lagerblad och vitlök. 12 gula lökar eller steklökar. 12 lagerblad. 1skala och skär morötterna och lökarna i stora bitar och lägg ner i grytan. 1Dela champinjonerna på mitten om de är stora och fräs dem i lite smör. 1Strimla och stek bacon, klipp över timjan. 1Blanda ner champinjonerna och baconen i grytan
Coleslaw. Pensla med vatten. Coleslaw. Blandaalla ingredienser, rör om väl och låt stå kallt en stund. Blanda färsen med salt och peppar, blanda i worcestershiresåsen och arbeta ihop till en smidig färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.