Hätta upp en panna med smör och olja och försök plocka ut vitlöken ur påsen och lägg den i pannan. Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrik och njuuut
Lägg ned filéerna ganska tätt, och krydda dem med salt och vitpeppar. Vi får helt enkelt glädjas åt att vi gör det nu , och att det fungerar så otroligt bra
Blanda runt och krydda med salt och peppar. Som västkustgubbe är jag löjligt förtjust i fisk och skaldjur, dock lagar jag det alldeles för sällan själv
Idag arbetade hon sin sista dag innan hennes ledighet med bröllop och smekmånad så då tänkte jag att det kunde passa att få koppla av med lite sötsaker till kvällsfikan för henne och hennes blivande
Smaka av med salt, peppar och kryddpeppar. Salta och peppra. Servera med kokt potatis och ärtor. Ingredients600g filé av kolja25g smörSaltVitpeppar-------------------50g smör3 msk vetemjöl6 dl mjölkSaltVitpepparCa 1 msk kryddpepparkorn, mortlade eller malda i kvarn--------------------900g potatis3 dl gröna ärtor. 50 Minutes 600g filé av kolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.