Konjakspäron med mintchokladsås Skala päronen men låt skaften sitta kvar. Koka upp vatten och socker i en gryta där päronen kan ligga trångt receptcentralen.se
Pannacotta med kolasmak och cognacspäron Möjligtvis kan man riva lite apelsinskal i konjakspäronen när den kallnat. Pannacottan. Blanda grädde och kolasåsen i en kastrull Matklubben.nu
Konjakspäron med valnötstäcke Skala, kärna ur och skär päronen i klyftor. Blanda konjak och socker i en panna och koka upp. Rör om tills sockret har smält Matklubben.nu
Nötmaräng med chokladfudge och konjakspäron Sätt ugnen på 150 grader. Blanda äggvita, socker och salt i en rostfri bunke. Sätt bunken över ett vattenbad och vispa för hand eller med elvisp tills sockerkristallerna smält och marängen är ca 60-65 grader Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.