Möjligtvis kan man riva lite apelsinskal i konjakspäronen när den kallnat. Fyll på med päron i glasen till en som du själv tycker lagom nivå ovanpå pannacottan
Avsluta med ett lager av ost- och valnötsblandningen. Ugnsbakad Vildsvinsfilé under ett valnötstäcke, 6 pers 1,2 kg vildsvinsfilé 100 g hackade valnötter 1/2 tsk salt 1/2 tsk vitpeppar. Kantarellasagne 250 g lasagneplattor 150 g kantareller 50 g smör 4 charlottenlökar 2 msk mjöl 50 g Guldbrandtsdalens mesost 1 l matlagningsgrädde 1 hönsbuljongtärning salt och peppar 2 dl riven ost blandas med 100 g malda valnötter Stek charlottenlöken i smöret, tillsätt svampen och stek tills all vätska stekts bort. Variera 1 varv lasagneplattor med svampsåsen varannat varv tills ingredienserna har tagit slut
Medel. Smaka eventuellt av med salt och peppar. Gnid in filén med salt och peppar. Server med smörfrästa trattkantareller och klyftpotatis samt tomatsallad 2 skivor vitt formbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.