Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Igår utlovade jag två kulinariska höjdare. Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Förra helgen lagade jag en trerättersmiddag med italienska smaker. Jag gjorde en enkel men god förrätt med grissinipinnar som jag lindade bresaola runt
Det sa swusch bara och så var julen över. Genast kommer nästa evenemang som ska tas tag i. nyår. Det som jag tycker är skönt med nyår spontant är att det känns mycket mer hälsosamt
God Morgon på er alla sommarbloggläsare. Vilken start på dagen. De andra sover fortfarande och jag kan tassa runt här hemma alldeles själv och bara njuta av tystnaden
Det här receptet hittade jag hos Krille på Nu kokar jag, en underbart god och somrig paj med rabarber, jordgubbar och vit choklad, som jag gjorde och tog med mig till årets påskfirande
Mer nyttig snabbmat åt folket…. De senaste dagarna har jag bjudit på riktigt snabblagade recept, som kontrast till alla de långkok jag hållit på med i vinter i Alanya
Men hej. Nä, de va inte igår direkt… Beklagar verkligen det långa avbrottet. Stormen Egon har verkligen dundrat omkring och och gjort oss både strömlösa och därefter ännu 2 dygn utan bredband så nu hoppas jag verkligen att kommunikationen fungerar utan störningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.