Rör ner syrad grädde, smaka av med salt och peppar och blanda ner pasta, kantareller ochparmesan. Krydda lite med salt och peppar och lägg upp på fat och spara
Toppa med hyvlad parmesanoch garnera med basilikablad. Tvätta citronen väl och raspa det yttersta gula på citronen och rör ner i risotton med lite av saften
Vi åt kycklingen tillsammans med pasta och en klick svartvinbärsgelé. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
När vätskan från koket till mestadels är borta och risotton börjar bli som krämig, men något vattnig, tillsätt den stekta svampen och blanda ned parmesanostoch ärtor
Eftersom det är fredag tänkte jag lägga ut ett recept på prima fredagsmysmat som går fort att laga, och som också är ett tacksamt recept att halvera och servera för två tillsammans med ett glas vinoch tända ljus
Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.