Det är inte så noga vad som blandas i och vill ni inte ha ett bål med varesig vin eller sprit i så blanda ett alkoholfritt med juicer, must och/eller läsk
Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Rör i övriga ingredienser och smaka av, låt koka upp, red av till önskad konsistens och servera. Anki har aldrig varit någon fantast av köttbullar, inte ens som barn tillhörde de små bollarna hennes favoriträtter, men när maken är ansvarig för köttbullssmeten hugger hon mer än gärna in
I torsdags lagade jag en kycklinggryta som blev riktigt mustig, krämig och höstig. Själv är jag inte direkt någon flitig svampplockare och då är det ju tur att vi har en svärfar som förser oss med torkade kantareller
Om du vill ha en fastare konsistens på glassen kan du köra den i en glassmaskin några minuter. Servera förslagsvis med hackade pistagenötter, passionsfrukt, hallon och färsk basilika
Tilsammans med morot och äpple skapade dessa en smak som helt enkelt blev något annat. Med denna lilla oortodoxa, krämiga påsksallad vill jag flörta med öl- och smørrebrødstraditionen, fast med en twist
Det är en mjuk och krämig citronmousse som passar perfekt efter en maffig middag. Jag gröpte ur citronen som fick agera skål och tillföra ännu mer färg
Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.